Youtube Instagram

2 új RAVAK csaptelep, amit neked is látnod kell

Dátum: 20.3.2020
Új RAVAK-csaptelepek a horizonton és egyszerre kettő is érkezik a fürdőszobákba. Ismerd meg Puri és 10° Free csaptelep családjainkat.

Egy praktikus kialakítású és a szemnek is tetszetős fürdőszobának elengedhetetlen elemei a magas minőségű, stílusos megjelenésű és funkcionális csaptelepek! Éppen ezért a RAVAK évről-évről újabb és újabb csaptelepeket mutat be, melyek megbízhatóak és egyértelműen haladnak a trendekkel – kíváncsi vagy a 2020-as újdonságokra? Amennyiben az előző kérdésre igen választ adtál, tarts velünk, mert lerántjuk a leplet az új csaptelepekről!

Előjáróban még engedd meg, hogy kitérjünk néhány bíztató adatra: A csaptelepek akadálymentes működéséért, a több mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor kezeskedik. A csaptelepek kerámia kartusai 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve és végül, de nem utolsó sorban a RAVAK minden csaptelepére - kivétel a Suzan csaptelepek -  teljeskörű 5 év garanciát vállal! Ne aggódj, nem csigázunk tovább, már mutatjuk is az újdonságokat!

PURI, a díjnyertes csaptelep trió

Krystof Nosal designer idén sem okozott csalódást, ugyanis az általa tervezett mosdó-, kád-, és zuhanycsaptelep hármas néhány hét alatt nemzetközi szinten is népszerű, iF Design Award kitüntetéssel rendelkező csaptelepekké váltak! Ez az eredmény már csak azért is számít kiemelkedőnek, mert a harminctagú nemzetközi szakértőkből álló zsűri több szempontot is figyelembe véve szavazza meg a végső győztest, az innováció, a kidolgozottság, az egyediség és a design alapján.

Puri álló mosdócsaptelep

Minimal megjelenés, stílusos kialakítás, praktikus funkciók és kiemelkedő minőség jellemzi a PURI csaptelep-sorozat minden egyes tagját. 

Puri csaptelep és Formy mosdó

Kiemelve egyet az innovatív megoldások soraiból a kádcsaptelepre szegeződik a figyelem, amely speciális elforgatható váltós kád/zuhany kartussal rendelkezik   – a kar balra fordításával a kád, míg jobbra fordításával a zuhany hőmérséklete szabályozható.

Puri kádcsaptelep egyedi kád/zuhany váltóval

10° csaptelepek minimalista kiadásban

Krystof Nosal designer nem állt meg egy újdonságnál, ebből adódóan bemutathatjuk a RAVAK 10° Free csaptelep-sorozatot is, melynek tagjai megtévesztésig hasonlítanak szimpla 10° társaikra! Szinte minden olyan, mint a megszokott, azonban van valami apróság, ami mégis megkülönbözteti a RAVAK 10° Free csaptelepeket a RAVAK 10° termékcsalád tagjaitól. Ez pedig nem más, mint a design – a csaptelepkar felső felületén lévő nyomat a Free minimalista változatában nem jelenik meg!

10° Free csaptelep letisztult stílussal

Az új csaptelepek különlegessége az új design mellett továbbra is a 10°-ban megdöntött kialakításban rejlik. A kéz felé forduló csaptelepek rendkívül kényelmes használatot tesznek lehetővé, így kifejezetten jó hír, hogy az új 10° Free termékcsaládban is találunk megoldást a teljes fürdőszobábamosdócsaptelep, bidécsaptelep, fali zuhany- és kádcsaptelep, falba süllyesztett csaptelep, sőt még az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelep közül is válogathatunk!

Bízunk benne, hogy te is megtalálod a számodra legideálisabb RAVAK csaptelepeket! Ha további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!