Youtube Instagram

WC Chrome RimOff

WC Chrome RimOff

A technológia, amely a toalettet valóban tisztán tartja

A Chrome RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, amely a szennyeződések lerakódásának veszélyét jelenti. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. Ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a tökéletes tisztaság, a higiénia és a könnyű karbantartás. E toalettek esztétikai megjelenése lehetővé teszi társításukat a Chrome fürdőszoba koncepció széles választékával, amelyben különböző fürdőszobai felszerelés megtalálható. A falra történő felfüggesztésnek köszönhetően a Chrome RimOff WC megkönnyíti a fürdőszoba vagy a toaletthelyiség padlójának tisztítását. A szerelési pontok a csészében vannak elrejtve, hogy ne zavarják a tiszta és egységes formavilágot.


Család

A Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul. A fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható. A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk.

A fürdőszobai koncepció tökéletesítése
A Chrome WC-k dizájnja a kiterjedt fürdőszobai koncepcióhoz illeszkedik, így a WC-vel kombinált fürdőszobában is egységes stílust alakíthat ki. Formatervezése továbbá olyannyira modern és univerzális, hogy nagy sikerrel alkalmazható bármilyen új tervezésű fürdőszobában. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

Látható csavarok és hozzáférhetetlen részek nélkül
A tisztaságot sugárzó összképen nem esik csorba, hiszen a WC csésze könnyen tisztítható és külsején nincsenek hozzáférhetetlen részek, ahol idővel megülepedhetne a kosz.

Mindent az egyszerű karbantartásért
A WC csésze falra szerelése által a fürdőszoba vagy WC helység padlója könnyen tisztítható, az öblítést a gyakorlatban jól bevált öblítő rendszer végzi – a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges. A WC csésze így higiénikus, tiszta és könnyen tisztítható marad.

Technikai információk

  • méret (sz/h/m/ 360x525x350 mm
  • anyag: monolit kerámia, további felületi kiképzést nem igénylő máz
  • rejtett konzol
  • jótállás: 10 év
  • kiegészítők: Chrome WC-ülőke, a bidéhez telepítő modul, szifon

Friss és átgondolt kialakítású, kiváló minőségű kerámiaanyag mindennapi használatra. A toalett öblítőperem nélküli kialakítása lehetővé teszi a teljes felület öblítését. A WC-t falra kell függeszteni.
Javasoljuk a WC-hez a telepített öblítő modul, nyomólap és a SoftClose retarder rendszerrel ellátott WC-ülőke megvásárlását.
A WC Chrome RimOff rendelkezik Click rendszerrel, amely lehetővé teszi az ülőke könnyű eltávolítását egy mozdulattal, és az alatta lévő terület tökéletes tisztítását.
A toaletthelyiség vagy a fürdőszoba egységes berendezéséhez kaphatók Chrome kiegészítők, vagy a Chrome koncepció más termékei (bidé, mosdó, bútor stb.).

10 év garanciaKoncepciók
WC Chrome RimOff

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01651 350 x 520 x 300 WC Chrome RimOff 77 480 98 400 10
X01451 365 x 430 x 40 WC ülőke Chrome fehér 16 299 20 700 6

Az árak forintban értendők.