Youtube Instagram

Zuhanyozás

W SZETT - 100 Free

W SZETT - 100 a Walk-In Free sarokhoz

A fémmerevítők- és tartók szettje biztonságosan megtartja helyükön a nagy üvegfelületeket, és biztosítja az egész Walk-In Free sarok stabilitását. W SET-100 merevítője határozza meg, hogy a belépés 90 cm legyen mindkét oldalról.

Sorozat

A Brilliant és a Walk-In termékcsalád komplett termékei két önálló tételből állnak!

B SZETT
Külön kell megvásárolni a zuhanysarok üveglapjait, a zuhanyajtót vagy a Brilliant termékcsalád rögzített falait, valamint az úgynevezett B SZETT fém elemeit. A B SZETT tartalmazza a rögzítőket, a csuklópántokat, a fogantyúkat, a szerelőkészletet és a kiválasztott szettekhez az a Brilliant konzolokat is. A rövid vagy a hosszú üvegtartó konzol külön megvásárolható a kisebb méretű zuhanykabinokhoz is.

W SZETT
A Walk-In termékcsalád komplett termékének megvásárlásához be kell szerezni egy csomagban a Walk-In rögzített falait, továbbá a fém merevítőket az egész sarok stabilitásának biztosítására, a W SZETT második csomagját. A W SZETT tartalmazza a merevítőket és a tartókat.

A tervezés másik lehetősége – és nem csak a Walk-In termékek esetében –, hogy on-line megrendelhető a testreszabott megoldás telepítője az egyedi.ravak.hu címen, ahol kiválaszthatja a kívánt méretet (típus, szélesség, magasság).

Technikai információk

A Walk-In Free zuhanykabinok merevítője határozza meg, hogy a belépés 100 cm legyen mindkét oldalról.
A W SZETT tartalma:

  • merevítő – 2 db
  • tartó– 2 db
  • mszerelőkészlet

A sarok stabilitását 2 és 2 merevítő biztosítja, amely két krómozott végből (fal + üveg) áll, és fényes bright vagy fekete felületű alumíniumprofil köti össze.

5 év garancia

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
GWD01000A097 W SET-100 Free 43 307,0866 55 000 5
GWD010003021 W SET-100 Free black 56 692,9134 72 000 1

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések