Google+ Youtube Instagram

Fürdés

Szögletes kádak

Történetíró kádak

Nem névtelen kádat gyártunk névtelen vásárlóknak. Valamennyi szögletes kádnak története, mottója, vagy mondanivalója van, amelyből az adott modell születik. Ez jelenti a hozzáadott értéket. Találjon rá az igazira.

Fontolja meg, mi számít Önnek egy kád kiválasztásánál. Amennyiben abszolút kényelmet keres, a You fürdőkádat ajánljuk. Mindazoknak, akik biztonságban szeretnék érezni magukat fürdőkádjukban, a széles peremű Evolution kádat javasoljuk. Akik olvasásra vágynak fürdés közben, értékelni fogják a Vanda fürdőkád különleges alakját. Kis fürdőszobája van, de kádban szeretne fürödni? Az Ön számára alkottuk meg a 120 cm hosszú Classic modellt. Egyes fürdőkádak ergonomikus könyöklővel, a páros fürdést kényelmesebbé tévő, középen elhelyezett lefolyóval, egyedi tervezésű belső térrel és egyéb kiegészítőkkel rendelkeznek, melyek kellemes ülést biztosítanak magasabb és alacsonyabb vásárlóinknak egyaránt. A nagyobb kényelem érdekében valamennyi kádhoz vásárolható egyedi kádfeltöltő a túlfolyónál.

A szögletes kádak többségét univerzális kádparavánnal, illetve ergonomikus elő- és oldallappal kínáljuk. Némelyik szögletes kád (You, Evolution, Magnolia, Sonata, Campanula II) hidromasszázs rendszerrel is megrendelhető.

Szögletes kádak

Csalhatatlan klasszikus

A szögletes kád a leghagyományosabb, legközkedveltebb kádtípus, ezért a legtöbb méretvariációt és megoldást kínálja.


Szögletes kádak

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.


Szögletes kádak

A belső tér meghökkentő megoldása

Az akrilkádak szinte korlátlan lehetőséget kínálnak a formázás terén. A hagyományos szögletes kád is lehet meghökkentő belsejű, a legkülönfélébb ergonomikus könyöklőket, kartámlákat, a szélső vagy hátsó részek többé vagy kevésbé merőleges formáit stb. tartalmazhatja. A szögletes külső rengeteg kellemes meglepetést tartogathat.

Evolution kád

Evolution kád
Szögletes akrilkád 180 x 102 x 87 cm-es és 170 x 97 x 83 cm-es méretben. Kérhető hozzá fejtámla, elő- és oldallap, illetve ...

Magnolia kád

Magnolia kád
Szögletes akrilkád 180/170 x 75 cm-es méretben; kiegészíthető fejtámlával; rendelhető hidromasszázs rendszerrel is.

Campanula II kád

Campanula II kád
Szögletes akrilkád 180 x 80, 170 x 75 cm-es méretben; kiegészíthető fejtámlával és kádparavánnal; rendelhető hidromasszázs ...

Chrome kádak

Chrome kádak
Az akril szögletes kád méretei 170 x 75, 160/150 x 70 cm, elő- és oldallapokkal, kádparavánnal, mosdókkal és bútorokkal, mind a ...

Classic kád

Classic kád
Szögletes akrilkád 170/160/150/120 x 70 cm-es méretekben. Kiegészíthető fejtámlával, előlappal, kádparavánnal.