Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

SDU Rosa szekrény mosdó alá

SDU Rosa mosdó alatti szekrény

Jól átgondolt megoldás. Formája tökéletesen másolja a mosdó formáját. Csak falra szerelhető, nem lehetséges az MR Base lábak használata.

Sorozat Rosa

Általánosan alkalmazható

A Rosa mosdók és bútorok íves formája a névadó Rosa koncepció fürdőkádjának alakjából indul ki. A koncepció termékeinek kombinálásával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Rosa fürdőszobabútorok

Bőséges választék

A Rosa fürdőszobabútorok egységes kínálata minden igényt kielégít. A fürdőszobaszekrényeket a mosdó elülső oldalát utánzó lekerekített vonalak teszik egységessé. A szekrények, tükrök és mosdók méreteiknek köszönhetően kombinálhatók egymással.


Rosa fürdőszobabútorok

Minden stílushoz

A bútortest három színváltozatban kapható, gondosan impregnált külsője új stílust kölcsönöz fürdőszobájának. A világos nyír, a fehér vagy a jellegzetes díszítésű Strip Onyx árnyalat vásárlóink széles körének igényeit elégíti ki. A szekrények stílusát minden esetben magasfényű fehér ajtók egészítik ki.


Rosa fürdőszobabútorok

Átgondolt dizájn

A Rosa fürdőszobabútor részleteinek kidolgozása során odafigyeltünk arra, hogy tökéletes összhangban legyen a névadó koncepció kádjával, így támogatva fürdőszobája stílusos kialakítását. A Rosa koncepció ívei és formái illenek egymáshoz, a lehető legnagyobb mértékben takarékoskodnak a hellyel, és gondoskodnak arról, hogy előszeretettel használhassa termékeinket.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 56 x 40 x 24 cm
  • Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
  • Változat: balos és jobbos (B/J)
  • Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír

Az SDU Rosa mosdó alatti szekrény egy fiókkal és egy nyitott tárolóhellyel van ellátva. Nem lehetséges Strip Onyx színárnyalatban rendelni. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa koncepció további elemeivel (Rosa mosdó, Rosa M 560 tükör) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

SDU Rosa szekrény mosdó alá

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000238 560 x 400 x 240 SDU Rosa bal (nyír/fehér) - Kifutó termék (készlet erejéig) 50 157,48 63 700 0
X000000239 SDU Rosa jobb (nyír/fehér) - Kifutó termék (készlet erejéig) 50 157,48 63 700
X000000326 SDU Rosa bal (fehér/fehér) 52 992 67 300
X000000327 SDU Rosa jobb (fehér/fehér) 52 992 67 300

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

24,7 MB