Youtube Instagram

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

SB Rosa II faliszekrény fogantyúkkal

SB Rosa II faliszekrény fogantyúkkal

Magas faliszekrény, amelyben mindaz tárolható, amire egy fürdőszobában szükség van. A modern kialakítású üvegpolcok lehetővé teszik az egyszerű karbantartást. Az ellentétesen felszerelhető ajtóknak köszönhetően balos vagy jobbos változatot kaphatunk.


Rosa Család

Általánosan alkalmazható

A Rosa mosdók és bútorok íves formája a névadó Rosa koncepció fürdőkádjának alakjából indul ki. A koncepció termékeinek kombinálásával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Rosa fürdőszobabútorok

Bőséges választék

A Rosa fürdőszobabútorok egységes kínálata minden igényt kielégít. A fürdőszobaszekrényeket a mosdó elülső oldalát utánzó lekerekített vonalak teszik egységessé. A szekrények, tükrök és mosdók méreteiknek köszönhetően kombinálhatók egymással.


Rosa fürdőszobabútorok

Kényelmes nyitódás

A magasfényű fehér szekrények rengeteg tárolóhelyet kínálnak. Az ajtók és a teljesen kihúzható fiókok lassan záródó rendszerrel vannak felszerelve, és újabban fogantyúkkal is rendelkeznek a kényelmes kezelés érdekében.


Rosa fürdőszobabútorok

Átgondolt dizájn

A Rosa fürdőszobabútor részleteinek kidolgozása során odafigyeltünk arra, hogy tökéletes összhangban legyen a névadó koncepció kádjával, így támogatva fürdőszobája stílusos kialakítását. A Rosa koncepció ívei és formái illenek egymáshoz, a lehető legnagyobb mértékben takarékoskodnak a hellyel, és gondoskodnak arról, hogy előszeretettel használhassa termékeinket.

Technikai információk

  • méretek (sz x mé x ma): 30,5 x 35 x 153,5 cm
  • anyag: impregnált deszkalap MDF és furnérlemez
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér
  • ajtók színválasztéka: fényes fehér
  • jótállás: 5 év

A kétajtós, fogantyúval ellátott SB Rosa II faliszekrény fényes fehér színkivitelű. A balos vagy jobbos változatot az ajtók ellentétes felszerelésével kapjuk. Tartólábakra is telepíthető. Az ajtót fényes fehér, a bútorlapokat pedig a választott színárnyalatban, összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében a Rosa koncepció további elemeivel ajánljuk kombinálni.

5 év garanciaKoncepciókImpregnálás nedvesség ellen
SB Rosa II faliszekrény fogantyúkkal

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X000001496 305 x 350 x 1535 Fürdőszobai szekrény SB Rosa 350 II H fehér/fehér 133 937 170 100 0

Az árak forintban értendők.

Letöltések