Youtube Instagram

SB Natural oldalsó zárt oszlop

SB Natural oldalsó zárt oszlop

Kompakt és egyszerűségében hatásos szekrény, falra szerelve használható. Kombinálható nyílt változatával és mosdókagyló alatti szekrénnyel is. A külső és belső fényes lakkozás divatos, friss megjelenést kölcsönöz a bútornak.


Natural Család

Tiszta eleganciát sugárzó bútor öntött márvány mosdókagylóval, amely minden fürdőszobához illik. A méretváltozatok és a nyílt és a zárt terek kombinációinak sokasága lehetővé teszi a felhasználás több módját.

Koupelnový nábytek Natural

Teret ad a saját kombinációknak

A Natural fürdőszobabútorok között vannak fiókos darabok, ezekben egyszerűen eltüntetheti mindazt, amit nem szeretne szem előtt tartani a fürdőszobában, nyitott elemei pedig helyet kínálnak kedvenc tárgyai számára. Így minden helyiségnek egyedi varázsa lehet.


Koupelnový nábytek Natural

Egybeépítve a mosdókagylóval

A Natural bútort társítottuk a mosdókagylóval, hogy megkönnyítsük az ügyfelek számára a vásárlást. Az eredmény formailag és gyakorlati szempontból is harmonikus.


Koupelnový nábytek Natural

Több méretváltozat áll rendelkezésre

Fürdőszobája méretétől függetlenül mindenki választhat a Natural bútorok méretkínálatából. A klasszikus 50 cm-es szélességtől a kényelmes 80 cm-es szélességen keresztül egészen a dupla mosdókagyló alatti, rendkívüli, 120 cm-es szélességig, ahol két ember tud tisztálkodni anélkül, hogy egymást akadályoznák.

Technikai információk

  • méretei (sz x h x m): 45 x 28 x 77 cm
  • anyag: MDF
  • szín: fehér (fényes)
  • jótállás: 5 év

Az SB Natural zárt szekrény egy fa polccal rendelkezik. Fényes, fehérre lakkozott kivitelű. Összeszerelt állapotban szállítjuk. A termék elforgatásával alakítható ki a bal vagy a jobb oldali ajtónyitás. A fürdőszoba egységes kialakítása és harmonikus formavilága érdekében javasoljuk, hogy a magas szekrényt kombinálja a Natural termékcsalád más termékeivel (Natural mosdókagyló, Natural tükör, más Natural bútorok) és egyéb RAVAK kiegészítőkkel.

5 év garanciaImpregnálás nedvesség ellen
SB Natural oldalsó zárt oszlop

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X000001054 450 x 260 x 550 SB Natural 450 fehér 67 087 85 200 3

Az árak forintban értendők.

Letöltések

13,6 MB