Youtube Instagram

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

SB Natural oldalsó nyitott oszlop

SB Natural oldalsó nyitott oszlop

Kompakt és egyszerűségében hatásos szekrény, falra szerelve használható. Kombinálható zárt változatával és mosdókagyló alatti szekrénnyel is. A külső és belső fényes lakkozás divatos, friss megjelenést kölcsönöz a bútornak.

Sorozat Natural

Tiszta eleganciát sugárzó bútor öntött márvány mosdókagylóval, amely minden fürdőszobához illik. A méretváltozatok és a nyílt és a zárt terek kombinációinak sokasága lehetővé teszi a felhasználás több módját.

Koupelnový nábytek Natural

Teret ad a saját kombinációknak

A Natural fürdőszobabútorok között vannak fiókos darabok, ezekben egyszerűen eltüntetheti mindazt, amit nem szeretne szem előtt tartani a fürdőszobában, nyitott elemei pedig helyet kínálnak kedvenc tárgyai számára. Így minden helyiségnek egyedi varázsa lehet.


Koupelnový nábytek Natural

Egybeépítve a mosdókagylóval

A Natural bútort társítottuk a mosdókagylóval, hogy megkönnyítsük az ügyfelek számára a vásárlást. Az eredmény formailag és gyakorlati szempontból is harmonikus.


Koupelnový nábytek Natural

Több méretváltozat áll rendelkezésre

Fürdőszobája méretétől függetlenül mindenki választhat a Natural bútorok méretkínálatából. A klasszikus 50 cm-es szélességtől a kényelmes 80 cm-es szélességen keresztül egészen a dupla mosdókagyló alatti, rendkívüli, 120 cm-es szélességig, ahol két ember tud tisztálkodni anélkül, hogy egymást akadályoznák.

Technikai információk

  • méretei (sz x h x m): 45 x 26 x 55 cm
  • anyag: MDF
  • szín: fehér (fényes)
  • jótállás: 5 év

SB Natural magas nyitott szekrény két polccal és tároló felülettel. Fényes, fehérre lakkozott kivitelű. Összeszerelt állapotban szállítjuk. A fürdőszoba egységes kialakítása és harmonikus formavilága érdekében javasoljuk, hogy a magas szekrényt kombinálja a Natural termékcsalád más termékeivel (Natural mosdókagyló, Natural tükör, más Natural bútorok) és egyéb RAVAK kiegészítőkkel.

5 év garanciaImpregnálás nedvesség ellen
SB Natural oldalsó nyitott oszlop

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000001055 450 x 260 x 550 SB Natural 450 open fehér 40 551,1811 51 500 4

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

13,6 MB