Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

Rosa mosdó

Rosa öntött műmárvány mosdó

A mosdó és a bútor harmonikus egységet képeznek. A sorozat legkisebb tagja, ideális kisebb fürdőszobákba. Praktikus tárolóhely és kézre álló törölközőtartó jelképezi.

Sorozat Rosa

A biztos fogadás

A Rosa sorozat mosdói az azonos nevű, rendkívül népszerű RAVAK márkájú kádak stílusos kiegészítőiként jöttek létre. A mosdó kerek formája kellemes használatot és egyben elegendő rakodófelületet biztosít. A Rosa alapvető koncepciója lehet minden fürdőszobának, ezért a mosdót úgy alakítjuk, hogy többféle térben is megállja a helyét. Illik a sarokba vagy a fal közepére, a hozzá tartozó bútorok átgondolt kínálatának köszönhetően pedig ideális rejtekhelye lehet valamennyi fürdőszobai kelléknek.

Rosa mosdók

Bőséges kínálat

A Rosa mosdót többféle méretben és számos beszerelési móddal kínáljuk. Használhatja külön vagy fürdőszobaszekrénnyel együtt.


Rosa mosdók

Jobbos és balos kivitel

A Rosa fürdőszobai koncepció, a mosdót is beleértve, az aszimmetrián alapul. A koncepció magját az ügyes aszimmetrikus kád alkotja, amelyet a hozzá illő mosdó alakja is követ. A mosdó és a kád nyújtotta lehetőségek teljes kihasználásának érdekében jobbos és balos kivitelt kínálunk. Válasszon az otthoni fürdőszobája nyújtotta lehetőségek alapján!


Rosa mosdók

Elegendő rakodófelület

A Rosa mosdókat úgy terveztük, hogy mosdóterük a lehető legtágasabb legyen, de emellett elegendő rakodófelület is maradjon. Ennek köszönhetően könnyen elhelyezheti rajta legszükségesebb tárgyait, a többit pedig elegánsan elhelyezheti a stílusos szekrényben.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység): 56,6 x 46,6 cm
  • Anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
  • Változat: balos és jobbos (B/J)
  • Túlfolyó: igen
  • Álló csaptelepekhez előfúrt nyílás: 35 mm
  • Mosdó alatti szekrény: igen
  • Kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelepek, bútorok, törölközőtartó

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a mosdót a Rosa koncepció egyéb termékeivel (SD Rosa szekrény, Rosa mosdócsaptelep, M 560 tükör), valamint a Ravak egyéb termékeivel kiegészíteni. Az SD Rosa mosdó alatti szekrénnyel kombinálható. A szerelőkészlet (csavarok) és a lefolyó fedele a csomagolás része.

Rosa mosdó

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
XJ2L1100000 566 x 466 Mosdó Rosa bal (fehér), furattal 64 646 82 100 0
XJ2P1100000 Mosdó Rosa jobb (fehér), furattal 64 646 82 100

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.