Youtube Instagram

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

Rosa II tükör

Rosa II tükör 600/760

Tükör, amely nemcsak a Rosa mosdóval alkot harmonikus egységet. Praktikus polcán pedig mindazt tárolhatja, amit szem előtt szeretne tartani.


Rosa Család

Általánosan alkalmazható

A Rosa mosdók és bútorok íves formája a névadó Rosa koncepció fürdőkádjának alakjából indul ki. A koncepció termékeinek kombinálásával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Rosa fürdőszobabútorok

Bőséges választék

A Rosa fürdőszobabútorok egységes kínálata minden igényt kielégít. A fürdőszobaszekrényeket a mosdó elülső oldalát utánzó lekerekített vonalak teszik egységessé. A szekrények, tükrök és mosdók méreteiknek köszönhetően kombinálhatók egymással.


Rosa fürdőszobabútorok

Kényelmes nyitódás

A magasfényű fehér szekrények rengeteg tárolóhelyet kínálnak. Az ajtók és a teljesen kihúzható fiókok lassan záródó rendszerrel vannak felszerelve, és újabban fogantyúkkal is rendelkeznek a kényelmes kezelés érdekében.


Rosa fürdőszobabútorok

Átgondolt dizájn

A Rosa fürdőszobabútor részleteinek kidolgozása során odafigyeltünk arra, hogy tökéletes összhangban legyen a névadó koncepció kádjával, így támogatva fürdőszobája stílusos kialakítását. A Rosa koncepció ívei és formái illenek egymáshoz, a lehető legnagyobb mértékben takarékoskodnak a hellyel, és gondoskodnak arról, hogy előszeretettel használhassa termékeinket.

Technikai információk

  • méretek (sz x mé x ma): 60 / 76 x 13,5 x 75 cm
  • bútorlapok színválasztéka: fényes fehér (polc mindig fehér)
  • jótállás: 5 év

A praktikus tárolóhellyel ellátott Rosa II tükör háromféle színválasztékban kapható. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa koncepció további elemeivel (Rosa II mosdó, SDU Rosa II mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

5 év garanciaKoncepciókImpregnálás nedvesség ellen
Rosa II tükör

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X000000930 600 x 135 x 750 Rosa II 600 tükör fehér 31 654 40 200 4
X000001296 760 x 135 x 750 Rosa II 760 tükör fehér 37 244 47 300 0

Az árak forintban értendők.

Letöltések

31,3 MB