Youtube Instagram

Rosa Comfort mosdó

Rosa öntött műmárvány mosdó

78 cm szélességben, balos / jobbos kivitelben

rakodófelület
a mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással szállítjuk

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a mosdót a Rosa komcepció egyéb termékeivel (Rosa álló mosdócsaptelep, M 780 tükör) valamint egyéb RAVAK termékekkel kombinálni. Nem kombinálható a ROSA mosdó alatti szekrénnyel, ahhoz válassza a Rosa Comfort bútorhoz mosdót.


Rosa Család

A biztos fogadás

A Rosa sorozat mosdói az azonos nevű, rendkívül népszerű RAVAK márkájú kádak stílusos kiegészítőiként jöttek létre. A mosdó kerek formája kellemes használatot és egyben elegendő rakodófelületet biztosít. A Rosa alapvető koncepciója lehet minden fürdőszobának, ezért a mosdót úgy alakítjuk, hogy többféle térben is megállja a helyét. Illik a sarokba vagy a fal közepére, a hozzá tartozó bútorok átgondolt kínálatának köszönhetően pedig ideális rejtekhelye lehet valamennyi fürdőszobai kelléknek.

Rosa mosdók

Bőséges kínálat

A Rosa mosdót többféle méretben és számos beszerelési móddal kínáljuk. Használhatja külön vagy fürdőszobaszekrénnyel együtt.


Rosa mosdók

Rosa fürdőszobai koncepció

A Rosa fürdőszobai koncepció, a mosdót is beleértve, az aszimmetrián alapul. A koncepció magját az ügyes aszimmetrikus kád alkotja, amelyet a hozzá illő mosdó alakja is követ. 


Rosa mosdók

Elegendő rakodófelület

A Rosa mosdókat úgy terveztük, hogy mosdóterük a lehető legtágasabb legyen, de emellett elegendő rakodófelület is maradjon. Ennek köszönhetően könnyen elhelyezheti rajta legszükségesebb tárgyait, a többit pedig elegánsan elhelyezheti a stílusos szekrényben.

Technikai információk

Rosa Comfort mosdó

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
XJ8L1100000 780 x 550 Mosdó Rosa Comfort bal (fehér), furattal 70 709 89 800 0

Az árak forintban értendők.