Google+ Youtube Instagram

Méretre szabott megoldást keres?

Szokatlan elrendezésű fürdőszobája van? Nem tudja, hogyan helyezze el benne a klasszikus méretű zuhanykabinját? Ferde a mennyezete? Egyedi méretű megoldásra van szüksége, vagy egyszerűen csak a saját maga által megálmodott zuhanykabint szeretné létrehozni?

Próbálja ki a RAVAK online konfigurátorát.

Online tanácsadó, amely segít lépésről-lépésre összeállítani az ön igényeinek pontosan megfelelő zuhanykabintA forma, az építési méret, a keret/zsanér, valamint a betétlemez kiválasztásával megtervezzük a kívánt zuhanysarkot. A konfigurátor részét képezik a Walk-In zuhanykabinok, melyek bemutatják az akadálymentes fürdőszobák tökéletes megoldását.

A kiválasztott terméket ezek után az árkalkulációval együtt kényelmesen elküldheti nekünk, mint egy megrendelőt, majd munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

A konfigurátor abban az esetben nyújt segítséget, amikor a termék magassága vagy szélessége változik. Amennyiben viszont ennél speciálisabb igénye van, mint egy tetőri zuhanykabin elkészítése vagy akadálymentes belépés lépjen kapcsolatba velünk az címen.

Egyedi méret konfigurátor

Tetőtérbe épített egyedi méretű zuhanyajtó  Szélesített belépőnyílás akadálymentes belépéssel alsó profil nélkül