Google+ Youtube Instagram

Fürdõszobabútor, mosdó, wc

Tükör M 560 Rosa

M 560 tükör

A praktikus tükör integrált világítással rendelkezik, amely a felső részben található.

Sorozat Rosa

Általánosan alkalmazható

A Rosa mosdók és bútorok íves formája a névadó Rosa koncepció fürdőkádjának alakjából indul ki. A koncepció termékeinek kombinálásával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Rosa fürdőszobabútorok

Bőséges választék

A Rosa fürdőszobabútorok egységes kínálata minden igényt kielégít. A fürdőszobaszekrényeket a mosdó elülső oldalát utánzó lekerekített vonalak teszik egységessé. A szekrények, tükrök és mosdók méreteiknek köszönhetően kombinálhatók egymással.


Rosa fürdőszobabútorok

Minden stílushoz

A bútortest három színváltozatban kapható, gondosan impregnált külsője új stílust kölcsönöz fürdőszobájának. A világos nyír, a fehér vagy a jellegzetes díszítésű Strip Onyx árnyalat vásárlóink széles körének igényeit elégíti ki. A szekrények stílusát minden esetben magasfényű fehér ajtók egészítik ki.


Rosa fürdőszobabútorok

Átgondolt dizájn

A Rosa fürdőszobabútor részleteinek kidolgozása során odafigyeltünk arra, hogy tökéletes összhangban legyen a névadó koncepció kádjával, így támogatva fürdőszobája stílusos kialakítását. A Rosa koncepció ívei és formái illenek egymáshoz, a lehető legnagyobb mértékben takarékoskodnak a hellyel, és gondoskodnak arról, hogy előszeretettel használhassa termékeinket.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 56,5 x 3 x 80 cm
  • Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír

Tükör beépített világítással. Nem lehetséges Strip Onyx színárnyalatban rendelni. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Rosa koncepció további elemeivel (Rosa 560 mosdó, SDU Rosa mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.

Tükör M 560 Rosa

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X000000240 565 x 30 x 800 Tükör M 560 (nyír/fehér) 47 480,32 60 300 1
X000000330 Tükör M 560 (fehér/fehér) 50 157 63 700

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

24,7 MB