Youtube Instagram

Fürdés

Kád le- és túlfolyó szettek fekete

Fekete színű kád le- és túlfolyó szettek

A legjobb minőségű felhasznált anyagok a hosszantartó élettartam érdekében. A túlfolyó és a lefolyófedél fekete kialakítása lehetővé teszi, hogy a kádszifont összehangolja fekete csaptelepekkel és egyéb kiegészítőkkel.


Kádlefolyók Család

Az összes változat amire szüksége lehet.

Kád le- és túlfolyó szett nélkül kádja használhatatlan lenne. A kád klasszikus bowdenes, vagy Click-Clack rendszerű le- és túlfolyóval egészíthető ki. Mindkét típus megvásárolható kádfeltültés a túlfolyónál rendszerrel,  illetve nélküle.


Technikai információk

  • Anyag: fém kivitel
  • Jótállás: 3 év
  • Vezérlés:
  • bowdenes,
  • Click-Clack-os
  • Alkalmas : minden típusú kádhoz

A túlfolyóval ellátott, 570 mm hosszúságú fürdőlefolyó szettek bowdenes vagy Click-Clack rendszerű le és túlfolyóval választhatók. Minden lefolyókészlet tartalmaz egy szifont (szagelzáró). A bowdenes leeresztő mechanizmusban a felső kerék és a leeresztő dugó egy bowdenkábellel van összekötve. A kiengedő gomb és a szifon fedél fémből készült, matt fekete felülettel. A Click-Clack mechanizmus segítségével összenyomással/lenyomással a lefolyódugót zárja be és összenyomással/lenyomással ismét kinyitja. A dugó és a túlfolyó fedele fém. Az 570 mm hosszúságú kádlefolyókészletek a Formy 01, Formy 02 kivételével minden kádtípushoz alkalmasak. A BeHappy II kádhoz Click-Clack mechanizmussal ellátott kádlefolyószett alkalmas.

3 év garancia
Kád le- és túlfolyó szettek fekete

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01745 Kád le/túlfolyószett 570mm bovdenes, fekete 19 685 25 000 >10
X01746 Kád le/túlfolyószett 570 Click-Clack, fekete 25 197 32 000

Az árak forintban értendők.