Youtube Instagram

Hogyan válasszunk kádat? faq

Időről-időre forró fürdőre vágyik és a kádban eltöltött fél órát nem tudja megtagadni magától?

Mielőtt megvásárolná a kádat, fontolja meg a következő lehetőségeket:

Szépség

1. Szépség

A kád egy olyan tárgya fürdőszobájának, amely alapvető módon befolyásolja fürdőszobája kinézetét. Csak a legjobb formatervezők képesek olyan formákat kialakítani, amelyek időtállóak és nem unjuk meg őket.

 
Praktikusság

2. Praktikusság

Sok gyártó kínál kádakat, amelyek szépek, de a RAVAK olyan kádakat gyárt, amelyeknek hozzáadott értékük van. Olyan tulajdonságok szerint válasszon kádat magának, amelyek önnek a legfontosabbak. A gyermekes családok előnyben részesítik a széles és egyenes peremű kádakat, amelyre elfér minden kozmetikum, játék és lehetővé teszi paraván felszerelését. Amennyiben nagy rakodófelületet részesít előnyben, válassza a Praktik Lux kádat, kisebb fürdőszobába válasszon a BeHappy, Avocado és Rosa kádak közül. A kettesben való fürdéshez itt van a LoveStory, Gentiana vagy a NewDay. A legnagyobb kényelmet a You szolgáltatja önnek.

 
Belső tér

3. Belső tér

A fürdőszoba felosztását befolyásolja a kiválasztott kád. Egy kétszemélyes sarokkád inkább egy nagyobb fürdőszobába, míg egy kisebb fürdőszobában az aszimmetrikus kád lehet a jó választás, amely helytakarékos és kényelmesen tud benne fürödni vagy zuhanyozni is. A kisebb fürdőszobákban leginkább egy jól átgondolt rendszer lehet a jó megoldás, amelyben a kádhoz igazodnak a többi kiegészítő elemek is.

 

4. Minőség

A kád minőségét elsősorban a felhasznált anyagok és a megmunkálás minősége határozza meg. Mi az öntött akril praktikus és esztétikai minőségére szavazunk. A világ legismertebb, Siemens, Cannon Shelly, Armour, Kawasaki és Geiss gyártósorain készítjük kádjainkat. Ezért tudunk felelősségteljesen 10 év jótállást nyújtani kádjainkra.