Youtube Instagram

Csaptelepek

Flat black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül (KIZÁRÓLAG R-box VARIVAL)

FLAT BLACK VÁLTÓ NÉLKÜLI FALSÍK ALATTI CSAPTELEP (KIZÁRÓLAG R-box VARIVAL) 

FL 066.20
Flat black falsík alatti váltó nélküli csaptelep alkalmas egy zuhanyfejes zuhanysarokhoz, vagy kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, de a zuhanyozás lehetősége nélkül. A csaptelep karjának egyenletes mozgatásával tökéletesen beállítható a víz áramlása és hőmérséklete. A csaptelep KIZÁRÓLAG R-Box Vari szerelési egység használatához van kialakítva, amely jelentősen megkönnyíti a munkát és javítja a teljes munka eredményét. A matt fekete csaptelepek bármilyen más színnel kombinálhatók és a fürdőszobai stílusok széles skáláján felhasználhatók.


Család

Flat black falsík alatti váltós csaptelep alkalmas a rögzített és kézi zuhanyfejes zuhanysarokhoz, vagy kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, és a zuhanyozás lehetőségével.
A Flat black falsík alatti váltó nélküli csaptelepet az egy zuhanyfejes zuhanysarokhoz ajánljuk, esetleg kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, de a zuhanyozás lehetősége nélkül.
A kerámiabetétek átmérője 35 mm és a sorozat többi csaptelepéhez hasonlóan 3 év garanciával kínáljuk őket Önnek.
A Flat black falsík alatti csaptelepek falba történő szereléséhez KIZÁRÓLAG az R-box Vari RB 072.50 falsík alatti modult kell alkalmazni. A szerelés egyszerű és a fenti látható rész esetleges cseréje sem bonyolult. Az R-box Vari segítségével a vízvezeték légteleníthető a víz elzárása nélkül is.

Technikai információk

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Termékszín: matt fekete
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek csak kézizuhannyal felszereltek

A fürdőszoba átfogó rendezettségének és kivitelezésben való összhangjának biztosításához a többi Flat black csapteleppel való kombinálást ajánljuk. Külső tisztításra a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát javasoljuk.
A falsík alatti csaptelepekhez használt R-box Vari RB 072.50 alapegység nem képezi a csaptelep részét, ezt külön kell megvásárolni. Az R-box Vari tartalmazza a falra szereléshez szükséges elemeket, de nem tartoznak hozzá a vízvezeték csatlakozók, sem más vízszerelési eszközök. Az R-box Vari tartalmazza a csaptelep R-boxban elhelyezett belső testének műanyag fedő elemét, amely a csaptelep fenti részének leszerelése után is biztosítja a fürdőszobában a vízvezetékrendszer működőképességét. Ezen műanyag alkatrész segítségével a vízvezeték légteleníthető a víz elzárása nélkül is. Az R-box felső része világosan látható nyíllal van megjelölve, hogy a csaptelep teste helyes pozícióban kerüljön elhelyezésre.

5 év garanciaRAVAK Cleaner ChromeSoftMoveFém kivitelezés
Flat black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül (KIZÁRÓLAG R-box VARIVAL)

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X070180 FL 066.20, Flat black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül (KIZÁRÓLAG R-box VARIVAL) 42 835 54 400 2
X070139 R-box Vari falsík alatti egység RB 072.50 (KIZÁRÓLAG FLAT csaptelephez) 33 543 42 600 3

Az árak forintban értendők.