Youtube Instagram

Csaptelepek

Flat black

Tetszetős vonalak összhangja

A csaptelepek egységes formája segíti fenntartani az esztétikai összhangot a fürdőszobában. A finom, áramló formák összhangban állnak a megengedett víz áramlásával. A csaptelep végső formájának vizuális dinamikáját a lekerekített és egyenes felületek kombinációja biztosítja.
A matt fekete csaptelepek bármilyen más színnel kombinálhatók és a fürdőszobai stílusok széles skáláján felhasználhatók.

Vodovodní baterie Flat black

Egységes forma

A csaptelepek kilenc modellje, beleértve a négyelemes kádperemre szerelhető csaptelepet, kielégíti a fürdőszobával kapcsolatos minden igényét, és a csaptelepek összehangolt kialakítása harmóniát kölcsönöz a fürdőszobának.


Vodovodní baterie Flat black

Egy olyan kialakítás, amely összhangban áll a vízzel

A Flat black csaptelepek formája az egyenes felületek és finom formák tökéletes kombinációját testesíti meg. Azok visszafogott, mintegy áramló vonalai összhangban állnak a víz áramlásával. A Flat black csaptelepek karjának minden megnyitása élményt jelent a szem számára.

Vodovodní baterie Flat black

Praktikus előnyök

A jó minőségű kerámiabetét biztosítja a finom kezelést a vízhőmérséklet és a vízsugár szabályozásának lehetőségével. A komplex meghosszabbított garancia minden Flat black csaptelepre vonatkozóan 5 év.