Youtube Instagram

Termékek

Blix görgőszett

Blix felső és alsó görgőszett

A felső görgők a Blix zuhanykabinok és ajtók felső és alsó keretében vannak elrejtve. Ez a mechanizmus meggátolja az akadozást, a csúszóalkatrészek egymásba akadását és kezeskedik a csendes ajtónyitásért.

Sorozat

Már több éves a zuhanykabinja? Adja meg neki a legtöbbet és hosszabbítsa meg élettartamát! Az eredeti gyári pótalkatrész szettek felújítják a Blix zuhanykabinok vízállóságát. 

Náhradní díly Blix

Szilikonos függőleges tömítés szett

A fix részek tökéletes tömítését a rögzítő profil biztosítja. A mozgatható részek (edzett biztonsági üveg 6 mm üvegvastagsággal) tömítésére szilikonos függőleges tömítések szolgálnak. Az áttetsző szilikonos függőleges tömítés tökéletesen tömíti az üveg-üveg közti réseket. Ezek a pótalkatrészek elősegítik a zuhanykabinok és ajtók megfelelő vízállóságát.


Náhradní díly Blix

Műanyag mágneses profilszett

A műanyag  mágneses profilszettek gondoskodnak az ajtók megfelelő nyílásáról.


Náhradní díly Blix

Görgőszett és csúszkaszett

A felső görgők és az alsó csúszkák a mozgó ajtórészhez vannak fogatva, együttesen biztosítja az ajtók problémamentes működését. Ez a mechanizmus meggátolja az akadozást, a csúszóalkatrészek egymásba akadását és kezeskedik a csendes ajtónyitásért. A tolóajtó alsó részénél lévő csúszkamechanizmus enyhe nyomására kibillenthető, vagy akár ki is emelhető az ajtószárny, ezáltal könnyen karbantartható.

Technikai információk

A felső görgőszett az összes Blix zuhanykabinhoz és zuhanyajtóhoz alkalmas (BLCP4, BLCP4 Sabina, BLRV2, BLRV2K, BLDP2 és BLDP4).
Az alsó görgőszett az összes szögletes Blix zuhanykabinhoz és a BLDP2 zuhanyajtóhoz alkalmas (BLRV2, BLRV2K és BLDP2).
A szett 2 db görgőt tartalmaz.

2 év garancia

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
D000000040 Felső görgőszett BLIX, 10° 5 392 6 848 >10
D000000041 Alsó görgőszett BLIX, 10° 5 476 6 954

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések