Youtube Instagram

Zuhanyozás

B SZETT BSKK4, BSRV4 100

B SZETT BSRV4, BSKK4-100 chrom

A formatervezett csuklópántok, rögzítők, fogantyúk és rövid tartók szettje kiemeli a 100-as méretű Brilliant BSKK4 és BSRV4 zuhanykabin minimalista megjelenését. A fém elemek szögletes, lapos formája különbözteti meg a Brilliant zuhanykabint a piacon található hasonló termékektől. A masszív fém elemek és a kiváló minőségű krómozás kombinációja szavatolja az összes fém elem lehető legjobb minőségét. Ennek köszönhetően garantálhatjuk az elemek nagyon hosszú élettartamát–- az élettartam-teszt igazolta a 30 évet.260 900 Ft
Rendelésre
Kézbesítés 10 – 50 nap
INGYENES SZÁLLÍTÁS
GÖRDÜLÉKENY TERMÉKCSERE
PRÉMIUM MÁRKA
100% VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG

LEÍRÁS

A negyedkörös BSKK4 100 és a BSRV4 100 zuhanykabin fém részei.
A B SZETT tartalma:

  • masszív üvegtartók - 4 db
  • ajtózsanérok - 4 db
  • fogantyú - 2 db
  • rövid tartó - 2 db
  • szerelőkészlet

A zsanérok a zuhanykabin belsejében az üvegbe vannak ágyazva, és forradalmian könnyebbé teszik karbantartását. Az emelőszerkezet biztosítja az ajtó zárását és felemelkedését a küszöb fölé nyitása és zárása során. A tiszta fém és az ergonomikus fogantyúk masszív kialakítása hangsúlyozza a teljes zuhanykabin tekintélyes megjelenését. A két rövid üvegtartó biztosítja a termék maximális stabilitását.

 

 

B SET – 30 éves élettartam teszt
Cikkszám D01000A074
Koncepció Brilliant
Szín Króm
B-SET
EAN 8595096893992
Csomagolás szélessége 9 cm
Csomagolás hosszúsága 12 cm
Csomagolás magassága 62 cm
Súly 7,142 kg

Termékcsalád

A Brilliant és a Walk-In termékcsalád komplett termékei két önálló tételből állnak!

B SZETT
Külön kell megvásárolni a zuhanysarok üveglapjait, a zuhanyajtót vagy a Brilliant termékcsalád rögzített falait, valamint az úgynevezett B SZETT fém elemeit. A B SZETT tartalmazza a rögzítőket, a csuklópántokat, a fogantyúkat, a szerelőkészletet és a kiválasztott szettekhez az a Brilliant konzolokat is. A rövid vagy a hosszú üvegtartó konzol külön megvásárolható a kisebb méretű zuhanykabinokhoz is.

W SZETT
A Walk-In termékcsalád komplett termékének megvásárlásához be kell szerezni egy csomagban a Walk-In rögzített falait, továbbá a fém merevítőket az egész sarok stabilitásának biztosítására, a W SZETT második csomagját. A W SZETT tartalmazza a merevítőket és a tartókat.

A tervezés másik lehetősége – és nem csak a Walk-In termékek esetében –, hogy on-line megrendelhető a testreszabott megoldás telepítője az egyedi.ravak.hu címen, ahol kiválaszthatja a kívánt méretet (típus, szélesség, magasság).

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
D01000A074 B SZETT BSRV4, BSKK4-100 chrom 205 433 260 900 0

Az árak forintban értendők.