Youtube Instagram

Útmutató a TOP 3 RAVAK zuhanykabin telepítéséhez

Dátum: 30.10.2019
A RAVAK csúcsminőségű zuhanykabinjainak telepítését bízhatod profi szerelőkre, de ha úgy szeretnéd, segítségünkkel akár Te magad is kezedbe veheted a feladatot. Mutatjuk a lehetőségeket!

A RAVAK végtelenségig variálható, elnyűhetetlen és stílusos zuhanykabinjainak legkedveltebb Supernova, Blix vagy Pivot modelljeivel minden álmodat valóra válthatod! Méret, elemszám, nyílásirány, szín, forma tekintetében széles választékunk garantálja, hogy megtaláld a kedvencedet. Az egyes változatok minden fürdőszobába tökéletesen beilleszthetők, a napi rutin zuhanyzást pedig igazi otthoni spa szeánsszá emelik. 

Ha megvásároltad a kiszemelt zuhanykabint, már csak a telepítés van hátra, hogy élvezhesd a forró vagy éppen hűsítő vízcseppek simogatását! Elfogadsz egy extra tippet? Ha a legteljesebb zuhanyélményre vágysz, nézz körül a RAVAK kényeztető hidromasszázs panel modelljei között is!

Szerelők közül csak profit válassz!

Biztosan hallottál történeteket kontárok rettenetes minőségű munkájáról, elhúzódó beszerelésekről és tönkretett zuhanykabinokról – az ilyen, rémálomba illő helyzetek elkerüléséért mindenképpen azt javasoljuk, Te csak profikkal dolgozz! A tökéletes eredményhez a RAVAK termékek szakszerű telepítésére márkaszerviz partnereinket javasoljuk.

Forgalmazóink és szerelőink listáján pár kattintással kiválaszthatod lakóhelyedhez legközelebbi partnerünket, és azonnal felveheted vele a kapcsolatot. 

Segítünk, hogy hibátlanul telepítsd zuhanykabinodat!

Ha van egy kis technikai érzéked, és szívesen vállalkozol a beszerelésre, segítünk! A RAVAK telepítési videói megismertetnek Téged a helyes beépítés menetével. Vegyük sorra a TOP 3 kabint, nézd meg velünk a hozzájuk készült instrukciós videókat! 

A Pivot zuhanykabint akkor javasoljuk elsősorban, ha fürdőszobád gyönyörű csempéjét minél jobban ki kívánod hangsúlyozni, hiszen a minimális számú fémpaneleket és a lehető legnagyobb üvegfelületeket kombináló modell kellemesen teret enged a szemnek. A zseniálisan egyszerű technikai rendszer, valamint a zökkenőmentes nyitást és hosszú életet garantáló, erősen ötvözött acél alkatrészek kombinációja nem fog majd ki rajtad telepítéskor. 

A Supernova modellek ajtajainak szabadalmaztatott tolórendszere, a kiváló, 10 éves garanciát élvező RAVAK AntiBlock mechanizmus nem véletlenül emelte a termékcsaládot a legkedveltebbek közé. Mi teszteltük helyetted, a zuhanykabinok ajtajai 1 000 000 nyitást és zárást minden gond nélkül kibírnak!

A szóban forgó Supernova terméket ráadásul összeszerelt állapotban szállítjuk ki otthonodba, így Neked csupán falhoz kell azt erősítened. Videónkból kiderül, szinte gyerekjáték!

A szintén tolóajtós kialakítású, praktikus, illetve árban is kedvező Blix zuhanykabinok csúszkarendszere csendes és megbízható. Az alsó részbe épített SilentRun mechanizmus meggátolja az ajtó akadozását és a csúszó elemek összegabalyodását. A család modelljei minden családot, minden otthont prímán kiszolgálnak: a két méter széles zuhanyajtók romantikus pillanatokhoz ideálisak, a mélyülőkével kombinálható verziók kényelmes fürdetésekre alkalmasak, a negyedköríves változatok pedig a kisebb fürdőszobák esetén jelentik a tökélese választást. Videónkban megmutatjuk a helyes beszerelést, így akár egyedül is boldogulsz majd! 

Maradj velünk Instagramon és Facebookon is izgalmas, új tartalmainkért! Itt, a blogon pedig találkozunk jövő héten!