Youtube Instagram

Újdonság! 3 bámulatos mosdó Neked!

Dátum: 3.7.2019
Eljött az ideje a fürdőszobafelújításnak? Szeretnél valami igazán különlegeset a hagyományos szaniterek mellé (vagy helyett)? Vigyél csavart a fürdőszobai összképbe és élvezd a kecses formákat, a prémium minőséget, akár ezzel a három izgalmas mosdó újdonságunkkal!

Egy elegáns és kifogástalan formatervezésű mosdó olyan ajándék a fürdőszobában, amelyet megérdemelsz! A hibátlan funkcionalitás és a mosdók által képviselt esztétikai érték minden egyes nap mosolyt csal majd arcodra, ha legújabb UNI Slim termékcsaládunk szanitereit választod. Tarts velünk és ismerd meg közelebbről ezeket a designer mosdó csodákat!

Íme a 3 új UNI Slim mosdó!

Az UNI Slim mosdócsalád közös nevezője a könnyed elegancia, a lekerekített vonalak és a prémium kerámia alapanyag, amelyek tökéletes harmóniát visznek a fürdőszobába. A klasszikus vagy vékonyfalú változatok egyaránt tükrözik kiváló designereink kézjegyét. A pontosan meghatározott élek karcsú és kecses hatása felfrissíti a fürdőszobát, könnyedséggel egyensúlyozva a hagyományos és a modern trendek határmezsgyéjén. 


Az utolsó részletig kidolgozott formavilág tökéletesen érvényesül a ragyogóan fehér kerámiának köszönhetően. Az összhatás egységes, hivalkodástól mentesen előkelő és kifinomult. A lefolyóval kombinált mosdók emellett mosdópultra vagy az izgalmas SUD fürdőszobai szekrényre ültethetők, amelyről ide kattintva érdemes többet is megtudnod. A szekrény lekerekített élei, elegáns alumínium léce egységes design kialakítását teszi lehetővé, mely harmonizál az UNI mosdók formavilágával. Emellett a szekrény rengeteg pakolható felületet és tárolóhelyet kínál. Igazán univerzális darab, amit jó szívvel ajánlunk!

Az UNI mosdó lágy íve játékosságot csempésznek a fürdőszobába.

A kör ihlette mosdók közül friss újdonságunk a fenti képen megtekinthető  UNI 400 B SLIM, amely egyszerre kínál tágas és mély mosdóteret, amellett hogy megfelel a modern trendek letisztult és minimalista designjának.

Az UNI 380 S SLIM már a szögletesebb formák világába kalauzol, de mellőzi az éles szögeket és a túlságosan szigorú vonalvezetést. Négyzetes kialakítása formabontó, látványos és mindemellett támogatja a mosdókagylótól elvárható praktikus funkciókat

AZ UNI mosdócsalád szögeletes mosdója kényelmes mosdóteret és modern desingt biztosít a fürdőszobában.

Ha a szögletes formavilág áll a szívedhez közelebb, vess egy pillantást az UNI 500 R SLIM mosdóra, mely a téglatest stabilitását és határozottságát jeleníti meg a fürdőben. A robosztus forma a vékonyabb falaknak köszönhetően nem kelt nehézkes, túlzottan masszív összhatást. Olyan impozáns szaniter, amely tökéletesen harmonizál a hagyományos szaniterekkel.

A szögletes UNI mosdó téglalap formája bőséges mosdóteret kínál a fürdőszobában.

Milyen szaniterekkel párosítsd?

Ha nem csak mosdót keresel a fürdőszobádba és teljeskörű felújítás vagy tervezés előtt állsz, érdemes elgondolkodnod a komplex stílusösszhang megteremtésének lehetőségein. Ebben az esetben válassz olyan szanitereket, amelyeknek formavilága illeszkedik az UNI termékcsalád vonalaihoz. Ilyen lehet a LoveStory II vagy akár az aszimmetrikus Chrome kád, illetve a Chrome koncepció többi eleme, például a WC és a bidé is. Nézz körül a fürdőszoba-koncepciók között és találd meg a számodra legvonzóbb megoldást! 


Ha inspiráltak ezek az izgalmas mosdók, kövess minket Facebookon és Instagram oldalunkon, hiszen új tartalmakkal és ötletekkel jelentkezünk, amelyekkel csodás fürdőszobát alakíthatsz ki otthonodban.