Youtube Instagram

Kézmosás felsőfokon! Ezek a legnépszerűbb 2018-as mosdók és csaptelepek

Dátum: 24.1.2019
Ha azt hiszed, hogy a kézmosás unalmas rutin, akkor még nem próbáltad a RAVAK mosdókat és csaptelepeket, amelyek formatervezésük okán minden alkalomba csempésznek egy kis extra gyönyörködést. Ismerd meg a legnépszerűbb 2018-as modelleinket!

A legközkedveltebb zuhanykabin és kád rangsor után megosztjuk veled 2018 legtöbbször választott mosdó és csaptelep termékcsaládjait is. Szerethető és szép szaniterek, “ne felejts el kezet mosni az influenzaszezonban” jeligére. Kezdhetjük? :-)

Classic mosdó és csaptelep - (Majdnem) verhetetlen páros!  

Azért csak majdnem, mert bár a Classic mosdó a vásárlói döntések alapján valóban aranyérmes, a hozzá tartozó csaptelep harmadik helyen áll a csaptelep rangsorban. Mi azonban most együtt mutatjuk be őket, hiszen nincs szívünk szétválasztani egy ennyire összeillő párost. :-)

Classic duplamosdóval elkerülheted a fürdőszoba előtti sorbanállást.

A Classic mosdóban rengeteg lehetőség rejlik időtálló formatervezése és a gazdag méretválaszték miatt. A klasszikus vonalak és józan egyszerűség jegyében megalkotott Classic koncepció darabjai tökéletes egységet alkotnak, ahogyan ezt a mosdó és a hozzá illő Classic csaptelep is példázza. A mosdó méretei számos lehetőséget rejtenek, a mellékhelyiségbe való apró kézmosótól egészen a nagy fürdőszobába való duplamosdóig. Jellmező rájuk a jelentős rakodófelület is, amelyet a praktikus csaptelep kialakítás is elősegít.

A kínálat magába foglalja a mosdó-, kád-, zuhany-, bidé- és a konyhai mosdócsaptelepek, valamint a falba süllyesztett csaptelepek széleskörű választékát. A kerámia kartus élettartamát harminc évre teszteltük, a csaptelepre pedig öt év garanciát biztosítunk, bátran ajánlva a megbízható Classic csaptelepek bármelyikét.

Az ezüstérmes Chrome mosdó és csaptelep

A közel ötven (!) szaniterből, kiegészítőből álló Chrome koncepció kielégítő módon teszi a dolgát: megbízhatóan szolgálja tulajdonosait. Erről sok vásárlónk is megbizonyosodhatott, hiszen a Chrome mosdó és csaptelep is a vonatkozó lista második helyén áll.

A Chrome duplamosdó rendkívül praktikus szaniter, amelyet sokoldalúan tudsz használni.

A Czech Grand Design-díjas Chrome mosdócsalád a Classic-hoz hasonlóan az egészen apró mérettől a duplamosdós megoldásig kínál lehetőségeket. Mit érdemes még tudnod róluk? Hogy két különböző anyagból, ebből kifolyólag két stílusban gyártjuk őket. A klasszikus szépség kedvelőinek a tartós és ellenálló, kerek formájú, elsőosztályú kerámiamosdót ajánljuk, amelyhez lekerekített szélű bútort is kínálunk. A modern alapanyagok híveinek a futurista öntött márványt javasoljuk, amely ötvözi a precízen eldolgozott széleket és a tökéletesen sima felületeket.

Ha te is a legapróbb részletekig kidolgozott, harmonikus megoldások híve vagy, Chrome mosdódhoz válassz Chrome csaptelepet! A kínálat ugyanis nem csupán mosdócsaptelepeket, de bidé-, kád-, zuhany-, mosogató- és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is tartalmaz. Az eredeti design és a műszaki egyediség kettőse leginkább a Chrome kádaknál tűnik szembe, méghozzá a behajtható kifolyónak köszönhetően.

A Chrome kádcsaptelep műszakilag és design tekintetében is rendkívüli szaniter.

Formy mosdó, a dobogó harmadik helyén!

A Formy 01 és 02 koncepciót már számos alkalommal bemutattuk, így most kifejezetten a Formy mosdókra koncentrálunk. Ezekből két típust találhatsz meg a kínálatban, azokat azonban több méretben.

A Formy mosdó mosdópultra ültethteő, modern és elegáns szaniter, amely helyet spórol neked a fürdőszobában.

Mindkét mosdó modern, minimalista koncepció részét képezi és kizárólag mosdópultra ültethető, ami segít újratervezni a rendelkezésre álló területet, miközben plusz rakodófelületet biztosít. A tágas mosdókba mindkét kezed belefér, így a kényelem és a design ötvöződik ezekben a szaniterekben. Az őrölt dolomit és műgyanta öntött keverékéből készült szaniterek közül kiválaszthatod a szigorúbb, ám különösen elegáns, egyenes vonalvezetésű Formy 01 változatot, de ha egy kis játékosságra vágysz, az enyhén ívelt Formy 02 modellt ajánljuk neked.

Hasított a 10° mosdó és a Suzan csaptelep is!

Éppen hogy csak lecsúszott a dobogóról a 10° koncepció mosdója, bár a hozzá tartozó 10° csaptelep így is listavezető a csaptelep rangsorban! Mivel egy koncepcióba tartoznak, együtt mutatjuk be őket, de szót ejtünk a Suzan csaptelepről is, amely a csaptelep népszerűségi lista 4. helyéig jutott.

A teljes 10° koncepció, így a mosdó is formabontó elgondoláson alapul. A 10-es számjegy ugyanis annyi fokot jelöl, amennyivel a termékeket elforgattuk, illetve meghajlítottuk, hogy kézre álljanak és megkönnyítsék a mindennapos használatot. Az öntött márvány mosdók között két típust találsz, amely közül az egyik sarokmosdó megoldást kínál. A jobbos és balos kivitelben is megrendelhető sarokmosdó 10°-os elforgatásának köszönhetően nem kell többet a falhoz szorulnod, karjaidat szabadon mozgathatod mosakodás közben.

Nincs többé falhoz szorulás, ezzel a mosdóval és mosdó alatti szekrénnyel még a legkisebb fürdőben is könnyebb lesz a dolgod!

A 10° csaptelepeket is különösen praktikus kialakítás fémjelzi, legyen szó álló mosdócsaptelepről, kád-, -zuhanykabin, -bidécsaptelepről, falba süllyesztett verzióról vagy termosztátos megoldásról. Ajánljuk figyelmedbe a mosdócsaptelepeket, amelyek két méretben elérhetők, nem véletlenül. Ugyanis ha magasabb edényt szeretnél vízzel megtölteni a csap alatt, akkor választhatsz magasított csapot, főként a nagyobb és mélyebb mosdókhoz, míg alacsony csapot a sekélyebb mosdókagylókhoz.

Nem hagyjuk ki a Suzan csaptelep termékcsaládot sem, hiszen klasszikus designja révén nem csak a fürdőben (mosdóhoz és kádhoz), de konyhában (mosogatócsaptelepként) is jó szolgálatot tehet, ráadásul évek óta vásárlóink egyik kedvence. A Suzan csaptelep kiküszöböli a hagyományos kivezetéseknél felmerülő, csatlakozással járó problémákat, hiszen a 100 mm-es méretben is kapható becsatlakozás optimálisan illeszkedik a régebbi típusú beszerelésekhez is. Ráadásul egyetlen ujjal is irányíthatod, hiszen a szabályozó kar alsó részén található praktikus domborulat megkönnyíti a használatot.

A Suzan csaptelep univerzális megoldása a fürdőszobában és a konyhában is verhetetlen.

Rózsától a Holdig? - Rosa csaptelepek és Moon mosdók

Rangsorunk ötödik helyén is büszkén mutatjuk be neked Moon mosdóinkat és Rosa csaptelepeinket. Az öttagú Moon mosdócsaládot különösen azért, mert Chicagóban elnyerte a a Good Design Awardot, a Rosa csaptelepeket pedig mert időtálló eleganciájukkal évek óta jól szolgálják a fürdőszobákat.

Az öntött műmárványból készült Moon mosdók a mosdópultra ültethető mosdócsaládok közé tartoznak. Öt különböző formájú szaniterről van szó, melyeknek közös vonása, hogy designjukban a kör formájára építenek. Körvonalai ideális egyensúlyt teremtenek a fürdőszobában a burkolat, a kádak, zuhanykabinok, valamint a fürdőszobai bútorok éles vonalaival szemben, egyúttal felszabadult légkört varázsolnak a helyiségbe. Tudj meg róluk többet, ha igazán egyedi fürdőszobára vágysz!           

                               pultra ültethető mosdó termékcsalád kört idéző formái izgalmas megoldást jelentenek a fürdőszobában.        

A rangsort a Rosa csaptelepek bemutatásával zárjuk, amelyeknek íves formája és harmonikus arányai összhangban vannak a legtöbb fürdőszobával, de különösen jól mutatnak a Rosa koncepció termékeivel. A kínálatra széles választék jellemző: nem csak mosdócsaptelepeket, de bidé-, kád-, zuhany- és falba süllyesztett csaptelepeket egyaránt tartalmaz. Nagy előnyük, hogy összeszerelésük rendkívül egyszerű, részben azért is, mert gyárilag tartalmazzák a bekötő csövet: akár te magad is beszerelheted bármelyiket néhány perc alatt! Ha még nem tetted, idén akár ki is próbálhatod a fürdőszobádban! :-)

Gyűjts inspirációt idén is és tarts velünk Facebook és Instagram oldalunkon, ahol napról napra inspiráló fürdőszoba témájú posztokkal támogatjuk fürdőszoba düntéseidet. Csatlakozz a közösségünkhöz!