Youtube Instagram

Új kádat karácsonyra, élettartam garanciával!

Dátum: 29.11.2018
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, idén megéri egy új kádat helyezni a karácsonyfa alá? Persze csak képletesen, hiszen a legjobb hely számára a fürdőszobád. Olvass tovább, ha érdekel, hogyan lehet most új kádad, élettartam garanciával!

A karácsony a szeretet, a család, a nagy beszélgetések és a felhőtlen kikapcsolódás csodás ünnepe. Ajándékozd meg a családodat egy új, élettartam garanciás káddal, amelyben a következő évben ünnep lehet minden békés, esti vagy hétvégi habfürdőzés. Tarts velünk, mert cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket ahhoz, hogy szuper fürdőszoba percek várjanak rád 2019-ben!

1.) Válaszd ki álmaid kádját!

Milyen legyen a kád? Hagyományosan szögletes? Stílusos szabadon álló? Modern aszimmetrikus? Kényelmes sarokkád? Bármilyen típusú kádra is essen a választásod, az élettartam garanciát minden olyan RAVAK akril kádra érvényesítheted, amelyet december 31-ig vásárolsz meg. Ehhez az első lépés, hogy eldöntsd, milyen adottságú szaniterre van szükséged a fürdőszobában. Először is mérd fel a fürdőszobád alaprajzának paramétereit, amelyben az ingyenesen letölthető fürdőszobatervező sokat segíthet: valamennyi kádunk méretarányos sablonját elhelyezheted az egyénileg felvázolt alaprajzodon és szabadon ötletelhetsz, miközben több verziót is megjeleníthetsz.

Válaszd ki új kádadat élettartam garanciával, hogy jövőre minden perc élmény legyen a fürdőben!

Érdemes a választáshoz minden szempontot figyelembe venned:

 

 • Mekkora lehet a kád?
 • Hová tudod majd elhelyezni (ajtók, ablakok, vízvezetékek nyomvonala)?
 • Szükséged van-e hozzá kádparavánra?
 • Milyen legyen a kád kiképzése (beépített ülőke, kar-és lábtámasz, stb.)?
 • Milyen stílusú (modern, hagyományos, stb.) szaniterre van szükséged?
 • Szeretnéd-e kombinálni más kiegészítőkkel?

 

Esetleg úgy érzed, a kád vásárlás apropóján érdemes jövőre nekiveselkedni a fürdőszoba felújításnak? Ha komplex fürdőszoba (újra)tervezésben gondolkozol, a következő pont is hasznos lehet a számodra.

2.) Gondolkodj akár fürdőszoba koncepcióban!

Ha szeretnél egységes arculatot adni a fürdődnek, a RAVAK-kal könnyű lesz a fürdőszobatervezés: kis erőfeszítéssel látványos eredményt érhetsz el, ha hallgatsz a tervezőinkre és azonos fürdőszoba-koncepcióba tartozó szaniterek közül válogatsz. Számos izgalmas megoldást kínálunk kis és nagy méretű fürdőszobával rendelkezőknek is. Köszönhetően az átgondolt, teljeskörű fürdőszoba megoldásoknak, nem nehéz kiválasztani az új kádhoz illő mosdót (akár mosdópulttal), a csaptelepet és az olyan fürdőszobabútorokat mint a tükör, a mosdó alatti és faliszekrény. Még az egészen apró kiegészítőkre is gondoltunk mint a fogasok, a pohár-és szappantartó és sorolhatnánk. Csak győzd mindegyiket számításba venni! :-)

Egy teljeskörű fürdőszoba-koncepcióval gondoskodhatsz a fürdőd egységes arculatáról.

3.) Élvezd az élettartam garancia előnyeit!

Ha a fürdő felújításába idén már nem is vágsz bele, a tervezgetést, a fürdőszoba alapterületének felosztását érdemes kitalálnod egy illatos karácsonyi süti vagy forralt bor mellett, hiszen ne feledd, hogy a kádra vonatkozó élettartam garanciánkat csak december 31-ig veheted igénybe! Az alábbiakban összefoglaljuk az élettartam garancia legfontosabb részleteit, de teljeskörű információért kattints ide!

Hogyan érvényesítheted az életre szóló garanciát?

 

 • Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, amit az előző linken érhetsz el!
 • Fontos, hogy őrizd meg a vásárláskor kapott számlát!
 • Tedd el a kereskedő által igazolt, kitöltött jótállási jegyet!

 

Ne feledd, hogy az élettartam garancia csak a természetes személy által,  2018. június 1. és 2018. december 31. között, a RAVAK termékek hivatalos magyarországi forgalmazóitól vásárolt kádakra érvényes, az első tulajdonos fent említett regisztrálásával, illetve a következő feltételekkel. A RAVAK fürdőkádak élettartam garanciája tehát vonatkozik:

 

 • a www.ravak.hu honlapon regisztrált fürdőkád első tulajdonosára, mindaddig, amíg a regisztrációt fenntartja (a regisztrációhoz kapcsolódó adatkezeléshez pedig felhatalmazást ad a RAVAK Hungary Kft. részére).
 • a RAVAK termékek magyarországi forgalmazóinál vásárolt fürdőkádakra.
 • a RAVAK telepítési útmutató betartásával telepített fürdőkádakra.
 • az eredeti RAVAK kiegészítőkkel szerelt fürdőkádakra.
 • a gyártó által ajánlott és a telepítési útmutatóban leírt módon karbantartott és tisztított kádakra.
 • az anyaghibákra és gyártási hibákra.

 

Ha kíváncsi vagy részletesebb információra, tudj meg többet a további részletekről (panaszkezelés, jótállás, adatkezelés, a garancia további részletei) a fenti linkre kattintva!

 

Ha szeretnéd még érlelni a nagy döntést, tarts velünk Facebook és Instagram oldalunkon, ahol napról napra inspiráló fürdőszoba témájú posztokkal támogatjuk követőinket abban, hogy megtalálják az ízlésükhöz leginkább közel álló szanitereket. Csatlakozz a közösségünkhöz!