Google+ Youtube Instagram

Akciós fürdőszoba termékek a RAVAK-tól - A hőmérséklet nő, az árak csökkennek

Dátum: 10.8.2017
Ideje berendezni vagy felújítani a fürdőszobát. Minden mérés és terv rendben, már a dekoráció is felkerült képzeletbeli helyére… de a szaniterek kiválasztásában még mindig nem biztos? Segíthetünk!

A fürdőszoba bútorok vásárlása szűkre szabott pénztárcával sosem volt egyszerű feladat. Az ár, a minőség és a design háromszögének csúcspontjai közül a legtöbb esetben legalább az egyik sérül. Mit szólna hozzá, ha mutatnánk egy olyan kevéssé ismert lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy ezúttal ne kelljen jelentős kompromisszumot kötnie?


A harmonikus fürdőszoba legfontosabb elemei a jól kiválasztott fürdőszoba bútorok, a kád, a zuhanyzó, a mosdó és a csaptelep.

Kiárusítás a RAVAK-nál!

Ha szeretne minden egyes alkalommal elégedetten elmosolyodni, amikor átlépi a jó áron, minőségi termékekkel berendezett fürdőszoba küszöbét, és diadalmasan megállapítani, hogy megint jó vásárt csinált, akkor ne hagyja figyelmen kívül a RAVAK kiárusítását, amely a készlet erejéig érvényes!

Válasszon értékcsökkentett termékeink közül akár 60% kedvezménnyel! Kövesse figyelemmel IDE KATTINTVA a terméklistát, amelyet kéthetente frissítünk, majd a pontos raktárkészletről mindig érdeklődjön kollégáinknál az info@ravak.hu vagy a szerviz@ravak.hu e-mail címen! Ne feledje, hogy a termékek viszonteladói partnereinknél is országszerte megrendelhetők, ám ebben az esetben a viszonteladónk 10.000,- Ft + áfa logisztikai költség felszámítására jogosult.


Az akciós RAVAK termékek ugyanúgy teljesértékű fürdőszoba szaniterek. Funkciójukat hibátlanul betöltik, erre garanciát vállalunk.

Ha szeretné fürdőszobáját stílusos, de költséghatékony RAVAK megoldásokkal kellemessé varázsolni, két lehetőség áll Ön előtt: csökkentett árú vagy akciós kifutó termékeink közül válogathat.

Csökkentett árú termékek

A különböző szakmai kiállításokról visszahozott, a szállítások során sajnos enyhén sérült termékek érhetők el ebben a listában. Apró szépséghibájuk vagy sérülésük ellenére a funkciójukat kiválóan betöltik, amelyekben annyira biztosak vagyunk, hogy a továbbiakban is jótállást vállalunk értük (a meglévő sérülésük kivételével) pontosan úgy, ahogyan a teljes árú termékeinkre. A különböző garanciák időtartamáról online katalógusunkban tájékozódhat. További információért hívja a 0612231316/212 vagy 215 mellék telefonszámát vagy írjon a szerviz@ravak.hu címre!


Kifutó, akciós termékeink és csökkentett árú szanitereink közül válogatva pénztárcabarát módon, mégis stílusosan rendezheti be a fürdőszobát!

Kifutó akciós termékek

Csapjon le utolsó szantereink egyikére! Kifutó akciós termékeink kínálatában olyan darabok közül válogathat, amelyeket az idei évben már nem forgalmazunk. Legyen az Öné az egyik utolsó darab! Tájékozódjon a részletekről a 0612231315 vagy 16 telefonszámon, vagy tegye fel kérdéseit szakértőinknek az info@ravak.hu e-mail címen.

Ha még csak érlelgeti a döntést, inspirációért kövesse Facebook, valamint Instagram oldalunkat, vagy töltse le az alábbi képre kattintva ingyenes, profi tippeket tartalmazó szakmai anyagunkat!

Töltse le ingyenes 7+1 profi tippünket, ha fürdőszoba felújítás előtt áll!