Google+ Youtube Instagram

RAVAK Tudástár: Hidromasszázs rendszer konfigurátor - a tökéletes eredményért!

Dátum: 3.2.2017
A RAVAK hisz a személyre szabott megoldásokban, mert a prémium minőség biztosítása mellett legfőbb célja, hogy a tökéletes fürdőszoba megoldásokat szállítsa Önnek. Tervezze meg most konfigurátorunkkal hidromasszázs kádját - az Önnek tetsző kádat és az ahhoz illő kifogástalan hidromasszázs rendszert!

Az elmúlt hónapok során számos alkalommal jelentkeztünk az Ön számára tökéletes kád kiválasztásához szükséges hasznos tippel, javaslattal. Összefoglaltuk, miért érdemes RAVAK kádat választania, melyek a legfontosabb jellemzők, amelyekre érdemes figyelnie a vásárlás során. Írtunk Önnek a kádcsaptelepek és a rendkívül praktikus kádparavánok kiválasztásával kapcsolatban is, sőt egyik tavalyi cikkünkben már a (kádba és zuhanyzóba való) hidromasszázs rendszerek érdemeit is felsorakoztattuk, sőt az apró részletekkel is számoló, szemléletes RAVAK zuhanyzó konfigurátorunk - egyedi méretű zuhanykabin és zuhanyajtó tervezéshez - használatához is nyújtottunk segítséget.

Ezúttal hidromasszázs konfigurátorunkra állítanánk a reflektorfényt, amennyiben fürdőszobáját tervezi, vagy éppen felújítani kívánja azt, el legyen látva a folyamatot segítő hasznos információkkal.

A tökéletes fürdőszoba élményhez egy RAVAK hidromasszázs kád jelentősen hozzájárulhat!

Hidromasszázs kádak - Amit tudni érdemes

 

Ahogyan egyszer már írtuk is:

A víz életünk alapfontosságú feltétele. Vízben kezdődött az emberi történelem, vízzel körülvéve fejlődünk az anya testében, és a vízbe térünk vissza, ha épp a relaxáció intenzív érzését vagy az erőnk megújulását szeretnénk újra átélni.

Ha Ön is szeretné megünnepelni a mindennapi sikereket, vagy egyszerűen ellazulni a hétköznapok nyomása alatt, tegye le voksát egy meleg hidromasszázs fürdőzés mellett.

Miért?

 • A PU Plus technológiával merevített kádak egyedi merevséggel, kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Emiatt a víz hosszabb fürdőzés esetén is lassabban hűl ki, ezáltal Ön tovább élvezheti a forró fürdőt, mint valaha. Ez az oka annak, hogy a PU Plus technológiával merevített kádakhoz ajánljunk leginkább a hidromasszázs rendszer telepítését.
 • Saját gyártású hidromasszázs akrilkádjainkat (klasszikus vagy PU Plus változatban) magas minőségű alkatrészekkel bővítettük, amelyek kifejezetten a Cseh Köztársaság és más EU-s államok neves gyártóinak termékei. Minőségüket a nemzetközi bizonyítványok is alátámasztják.

 • A hidromasszázs kádakra 5 év garanciát vállalunk, amely az akrilkádra és a hidromasszázs rendszer szilárdságára vonatkozik.
 • Minden szolgáltatást a saját márkaszerviz-hálózatunk nyújtja.
 • A hidromasszázs kádak egyedi hidromasszázs rendszerrel felszereltek, amelyek figyelembe veszik a kádak formatervezését és tulajdonságaikat.

 • Ha hidromasszázs kádjaink és rendszereink mellett dönt, számos minőségi tartozék közül választhat, hogy fokozza a fürdőzés élményét. Ezekről tájékozódjon bővebben itt.

A tökéletes fürdőszoba élményhez egy RAVAK hidromasszázs kád jelentősen hozzájárulhat!

Hidromasszázs konfigurátor - Hogyan használja?

Hidromasszázs konfigurátorunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy a lehető legszemléletesebb, legkényelmesebb, leggyorsabb módon jusson eredményre a tervezgetés során. Az alábbi lépések során végigvezetjük ezen a folyamaton.

Tervezze meg saját hidromasszázs RAVAK kádját hidromasszázs konfigurátorunkkal!

 • Válassza ki a kívánt formájú kádat! - Legyen szó egyenesről, szimmetrikusról vagy aszimmetrikusról, mindegyikhez kínálunk hidromasszázs rendszert!
 • Válasszon a kádak kiegészítői közül, majd kattintson alul a “Következő lépés” gombra.
 • Tegyen hasonlóképpen a harmadik és a negyedik lépés esetében is, ahol kiválaszthatja a hidromasszázs típusát és a hidromasszázs kiegészítőket is!
 • A jobb oldali szürke boxban a már elvégzett lépések összefoglalóját tekintheti meg, az árak feltüntetésével, hogy ne kelljen számológépet ragadnia.
 • A kiválasztási folyamat végén egy teljes összefoglalás következik, majd a kereskedőkről kaphat több információt.

Nincs más hátra, mint a végleges döntés és a vásárlás, majd pedig egy kis türelem, amíg megérkezik Önhöz szívének és pénztárcájának választottja. Ezután Öné a gondtalan lazítás a megérdemelt, új hidromasszázs kádjában, az akár gyertyákkal díszített, wellness élményt nyújtó fürdőszobájában. Szaunát és szaunamestert sajnos most még nem tudunk kínálni mellé! :-)

Ha további információra, segítségre van szüksége, keressen minket az info@ravak.hu e-mail címen, vagy kattintson az alábbi képre, hogy elküldhessük Önnek ingyenes, 7+1 - információban és ötletekben gazdag- tippünket a fürdőszoba felújítással, tervezéssel kapcsolatban. Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyenes 7+1 RAVAK tippünket a fürdőszoba felújítás és fürdőszoba tervezés témakörében!