Google+ Youtube Instagram

Freedom R szabadon álló kád

"A szabadság egy tudatállapot"

   „Itt már minden volt“ halljuk gyakran, leginkább a design és divat területén. Igen, a szabadon álló kádakat is ismeri az emberiség már az ókor óta. Csak az idő múlásával a fürdőszobák sarkába szorította a magánlakások szabványosítása, az urbanizáció és az alapterület fokozatos csökkenése.

De a luxus visszatért! A fürdőszobák és a szabadon álló kádak újra rivaldafénybe kerültek, szó-szoros értelemben. Ne szorítsa be magát a pihenésre szánt, nehezen megszerzett pillanatokra a hideg falak közé. Helyezze a kádat oda, ahol elegendő nappali fény, és páratlan kilátás várja. A szabadon álló kád nemcsak a fürdőszobákban tűnik ki, valódi ínyencként helyezze a hálószobába, a télikertbe, vagy a teraszra. Bárhová, ahol egy fürdő során a szabadságot, az önálló döntéshozatali lehetőségeket elevenítené fel.

Volně stojící vany FREEDOM A meglévő, kerek formájú Freedom O kádhoz a 2015-ös évben a Freedom R kád is csatlakozott, a maga egyszerű, praktikus stílusával, egyenes vonalaival, mindennemű felesleges szépítés nélkül.  Szimmetrikus formája, kellemes lejtése mindkét oldalon, a döntések abszolút szabadságát kínálja. Mely oldalát használjuk ki kényelmesen, vagy miért ne fürödnénk rögtön kettesben? Az érzékelhető finomságon és törékenységen keresztül a Freedom R kád természetesen uralja a teret, ugyanakkor kivitelezésében nem üti át a többi berendezést. A Freedom R kád önállóságát a közvetlenül a kád mellett, a padlóba építhető FM 081.00 csaptelep segíti.

A 175 x 75 cm méretekkel rendelkező kád minőségi akrilból készült, mely légies hatást kölcsönöz, nemcsak esztétikai, de alapanyag szinten is. A RAVAK márka által felhasznált akril megfelelően ellenálló, hogy helyt álljon a legnagyobb igénybevétel esetén is, ugyanakkor elég könnyű ahhoz, hogy megkönnyítse a kád beigazítását a padlóra, és lehetővé tegye a lefolyóra való precíz csatlakoztatást.

Lépjen ki egy új dimenzióba, ahol a szabályokat Ön állítja fel! Ne hagyja, hogy irányítsák, élvezze, ez a „Freedom“!

Volně stojící vany FREEDOM

A szabadon álló Freedom R akrilkád 175 x 75 cm méretben, 499 000 Ft áron,
a padlóba építhető FM 081.00 csaptelep pedig 201 100 Ft-os áron kapható.