Google+ Youtube Instagram

Újdonságok a RAVAK zuhanykabinok kínálatában

A zuhanykabinok a RAVAK márka gyártásának magját képezik, és 1991-től a cseh háztartásokat és kereskedelmi egységeket már több mint 2 millió eladott példány szolgálja. Ettől az időtől kezdve, a zuhanykabinok gyártása során szerzett tapasztalatainkat folyamatosan mélyítjük, a kínálatban szereplő modelleket az aktuális trendek, valamint vevőink igényei alapján fejlesztjük.

Blix zuhanykabin Sabina mély zuhanytálcával

A Blix a RAVAK zuhanykabin tolóajtós rendszerű, kisméretű fürdőszobákba alkalmas modelljei közül a legkedveltebbek közé tartozik. A Sabina mély zuhanytálca a zsúfolt terekbe egy kényelmes átmenetet jelent a zuhanykabin és a kád között. A zuhanykabin és a mély tálca kombinációja ideális megoldás zuhanyzáshoz és fürdéshez, amikor a kis tér a maximális sokoldalúság igényével párosul. 

Mit kínál a Sabina mély zuhanytálca?

 • Negyedköríves forma, 80 vagy 90 cm-es méretben, 27 cm-es mélységgel, integrált ülőkével.

Mit kínál a Blix zuhanykabin?

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

 • Technológiai tökéletességet az ajtók elmozdításában, a SilentRun rendszernek köszönhetően nem áll fenn az ajtóelemek elakadásának és keresztezésének veszélye
 • Az üveg okos, vízlepergető mechanizmusa lehetővé teszi az egyszerű tisztítást a tálca nehezen hozzáférhető sarkaiban
 • 6 mm vastagságú biztonsági üveg, AntiCalc technológiával kezelve, a vízkő-lerakódások ellen
 • Könnyített design, nagyméretű minőségi üvegfelületekkel és finomított fém profilokkal
 • Alumínium váz háromféle felületi kezeléssel - fehér, satin vagy fényes
 • Többféle típusú ajtóüveg – Transparent, Grape és Grafit
 • Csökkentett magasság és negyedköríves alap 80/90 cm, mely a Sabina mély zuhanytálcával kombinálható (az ajánlatban ugyanakkor a standard magas sarok-modellek, zuhanyajtók és szilárd falak is megtalálhatóak).

Miben könnyíti meg életét a Sabina minikád a Blix zuhanykabinnal kombinálva?

 • Gyermekek fürdetése– helyettesíti a kádat, és hatékonyan gátolja meg a fürdőszoba eláztatását
 • Zuhanyzás ülő pozícióban – elsősorban az idősebb korosztály értékeli
 • Szennyes áztatása
 • Lábak epilálása
 • Végtagok relaxációja az elkészített fürdősós vagy aromaolajos fürdővízben

Pivot zuhanykabin új, krómhatású kerettel

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

A fém csillogása a Pivot modell decens keretén az üveg sima, fényes felületeivel lenyűgöző kombinációt hoz létre, mely természetesen kelti fel a figyelmet.

A Pivot kabin sikere mögött ugyanakkor nemcsak a külleme áll. Egyedülálló ajtónyitási módszeren alapszik. Nincsenek görgők, csak az elpusztíthatatlan, inox csap, mely körül a zuhanykabin ajtaja forog. A komplikációktól mentes design kéz a kézben jár az egyszerű ajtónyitási rendszerrel, így kínálva nem eltúlzott, és teljes mértékben megbízható megoldást.

A fém profilok minimalizálása és a tiszta üveg maximalizálása lehetőséget ad a burkolat érvényesülésének. Jellemző eleme az ergonomikusan tervezett fogantyú, mely akár kéztörlő-akasztóként is funkcionálhat.

A keretek, pántok és fogantyúk újonnan már krómhatású kivitelben is elérhetőek, valamint fehér, vagy króm/fehér, és szatén/szatén kombinációban. A Pivot zuhanykabin és ajtó betétlemezei 6 mm vastag, edzett biztonsági üveggel felszereltek. RAVAK AntiCalc védőréteggel bevonva, mely védőréteget képez az olyan lerakódásokkal szemben, mint pl. a vízkő. Valamennyi Pivot zuhanykabin és ajtó 1900 mm magas, és a beállítási profiloknak köszönhetően az esetlegesen hiányzó milliméterekkel utólagosan szélesíthető, ezáltal beépíthető olyan helyekre is, melyek nem felelnek meg pontosan a termék méretbeli variációinak.

A Pivot zuhanykabinokat negyedköríves (80, 90, 100 cm), vagy sarok kivitelben kínáljuk (a négyzet vagy téglalap alap a zuhanyajtó és a szilárd fal beépítése után alakul ki, mérete akár 100 x 120 cm is lehet), de választható mint zuhanyajtó, vagy szilárd fal.

Blix zuhanykabin új betétlemezzel – "Grafit" design

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

Csukja be maga után a zuhanykabin ajtaját, és lépjen be a titkok, az intimitás és az egyéni szabadság világába, melyhez hasonlót csak a luxusautók hátsó ülésén ülve élhet át.

A grafit ásványának hűvös csillogása az üveg betételemeknek füstös hatást kölcsönöz, a fém kiegészítőkkel kombinálva modern, technicista stílust hoz létre. A grafit hűvös szépsége által inspirált ajtóbetéteket a Blix zuhanykabinokhoz kínáljuk.

Újdonságok a Chrome koncepció zuhanykabinjainak kiegészítőiben

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

A Chrome koncepció már nemcsak a legkidolgozottabb fürdőszobát jelenti a piacon. A Chrome koncepció magába foglalja az összehangolt stílust, speciálisan a zuhanykabinokra szabva. Minden, ami körülveszi önt a zuhanykabinban a Chrome termékcsaládból, egységes design-t és garantált minőséget mondhat magáénak, egy gyártótól.

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

Novinky v sortimentu sprchových koutů RAVAK

Választhatja a Slim elnevezésű fejzuhanyt, melynek elnevezése annak vékony, finom formájára és lekerekített sarkaira utal, jellemzik az említett koncepciót; továbbá, az állítható zuhanytartó rudat, mely első látásra eltérő a maga „neutrális“ kivitelezésével. A Chrome állítható zuhanytartó rúd 70 cm hosszú és lágy, finom formájú. Hangsúlyos, vertikális vonalát nem bontja meg masszív végződés, vagy robusztus állítható tartó. A termékskálát a csuklóval ellátott, állítható zuhanytartó és a zuhanyfej teszi teljessé.

Ahhoz, hogy a kiválasztott felszerelés a lehető leghosszabb ideig tökéletes maradjon, tisztítására egy speciális szert fejlesztettünk ki, RAVAK Cleaner Chrome néven. Ez a különleges tisztítószer gyengéden távolítja el a zsiradékot és a lerakódásokat a krómozott felületről, anélkül, hogy károsítaná azokat.