Google+ Youtube Instagram

RAVAK lehajtható ülőkék – már lakóterekbe is

Ahová egy szék sem férne már be

Sklopná sedátka RAVAK – nově i do interiéru bytu

Az a népszerűség, melyet a RAVAK zuhanykabinokba kialakított ülőkéi kiépítettek, arra ösztönözte a gyártót, hogy a vásárlók számára a kényelemet a fürdőszobán túl minden olyan helyre elhozza, ahová egy szék nem férne már be. Újdonságként már nemcsak a zuhanykabinokra szabott modellek közül válogathatnak; elérhetővé váltak a folyosók, előszobák, várók, liftek vagy akár erkélyekre szabott design elemek is.

A lakások és házak lakóterébe kétféle típusú Ovo B Decor ülőke választható. Két új modell, megjelenése alapján a Text és Blueline megnevezéssel; fekete-fehér motívummal - mely felfrissít minden jellegtelen előszobát vagy folyosót, vagy átlátszó tejfehér alapon világoskék sávokkal. Az ülőkék modern, négyzet alakúak, lekerekített sarkokkal (36 x 36 cm), rozsdamentes acél konstrukcióval.

Sklopná sedátka RAVAK – nově i do interiéru bytu

Sklopná sedátka RAVAK – nově i do interiéru bytuUgyanakkor a fürdőszobákban is megjelenik egy új ülőke, az ovális formájú Ovo Chrome (41 x 37 cm méretben), eltérő színskálával kiemelve. Az ovális forma jellemzője a Chrome fürdőszoba-koncepciónak. A részletekre is sokat adó ügyfelek így az utolsó kiegészítő tekintetében is összehangolt fürdőszobát tudhatnak magukénak.

A RAVAK új ülőkéit is ugyanazon standardok alapján gyártottak, mint az eddig is népszerű Ovo B (szögletes) és Ovo P (ovális) formákat. Ennek jellemzői a robusztus rozsdamentes acél konstrukció, melynek teherbírása 150 kg, a kényelmes, nagyméretű ülőrész - ellenálló, ugyanakkor kellemes műanyagból -, valamint hogy szorosan a falhoz hajthatóak úgy, hogy felhajtott állapotban csupán 10 cm helyet foglalnak el.

Valamennyi RAVAK ülőke egyszerűen beszerelhető már az elkészült terekbe is. A legnagyobb kényelem elérése érdekében ajánljuk a földtől 45 cm magasan való felszerelést. A csomagolás része az alap rögzítéshez szükséges csavarok, anyagok. Az Ovo ülőkék szilárd beton- vagy téglafalra szerelhetők. Gipszkartonra, valamint speciális dübellel ytongfalra előzetesnmerevítés kialakításával oldható meg felszerelésük!

Sklopná sedátka RAVAK – nově i do interiéru bytu

A RAVAK zuhanykabin-ülőkék a választott modell alapján 40 400 Ft-tól elérhetőek.