Google+ Youtube Instagram

Classic minikád

Minivana ClassicNagyméretű belső tér a fürdéshez és zuhanyzáshoz, minimális hosszúság mellett; ez a Classic minikád legfőbb tulajdonsága. A megnevezés a bevált téglalap formára utal, melyet Kryštof Nosál designer a modern igényekre szabott.

>> Fürdőkád és zuhanykabin egyben
Mélységét tekintve a Classic kád éppen olyan, mint a többi fürdőkád. Standard 42 cm-re optimális méretű, mely kényelmes fürdést biztosít; megfelelő alámerülést a testnek, hogy annak valamennyi része relaxálhasson. Egyedülálló azonban a hossza – 120 cm. A fürdőkád új lehetőségeket nyit meg azokban a kis fürdőszobákban, ahol a fürdés eddig lehetetlennek bizonyult. Egészítse ki a fürdőkádat egy kádparavánnal, így egy tökéletes, szigetelt, kényelmesen nagy (120 x 70 cm) zuhanykabint tudhat magáénak.

>> Biztonságos, egyenes alj
Leginkább a zuhanyzás során fontos a lehető legegyenesebb alj. Korlátozza a csúszásveszélyt a kerek sarkok térségében, lehetővé teszi a kényelmes állást, és a biztonságos, élvezetes zuhanyozást.

>> Nagy belső tér
A finom, keskeny peremek és az oldalak meredekebb esése a kádnak – minimalista méreteit tekintve is – nagyméretű kihasználható teret biztosít a fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt.

>> Kádparavánok széles skálája
A Classic minikádak sokféle paravánnal felszerelhetők, így biztosítva mindenkor megfelelő hátteret a gondtalan fürdéshez és zuhanyzáshoz, a fürdőszoba eláztatásának veszélye nélkül.

A Classic minikád méretével tovább bővíti a standard Classic kádak kínálatát, melyeket 150/160/170 x 70 cm-es kivitelben gyártunk. 120 x 70 cm-es méretben az ára 78 000 Ft.