Google+ Youtube Instagram

BathGallery koncepció

Minimalista harmónia

Koncept BathGalleryAz élet nem egyszínű. Készülődjön egy átlagos napra egy esztétikusan kifinomult, saját ízlése alapján összehangolt fürdőszobában.

Az eredeti BathGallery fürdőszoba koncepció Kryštof Nosál designer-től egy mosdót és egy szabadon álló kádat foglal magába.

A koncepció öntött műmárványból készül, Gel-Coat felülettel. Praktikus alapját a széles rakodófelület biztosítja, a mosdókagyló és kád körül megemelt peremekkel, melyek meggátolják a tárgyak leesését, ezzel is hozzájárulva azok harmonikus elhelyezéséhez. „A koncepció egyes elemeinek szimbiózisáról van szó. Törekedtem arra, hogy harmónia áradjon belőle, hogy minden tárgynak meglegyen a maga helye. Nemcsak egy mosdókagylót vásárol, melyhez keresni kell a kiegészítőket. Egységes egészet vásárol, amit semmi nem fog megzavarni.“ - mondta a koncepció megalkotója, Kryštof Nosál cseh designer.

A kreativitás galériája
A 190 x 90 cm méretű kád a végleges kialakítások számos lehetőségét kínálja, mint például a kád burkolása bútorlappal, mesterséges kővel, vagy burkolólappal.

Koncept BathGallery

A koncepció része a mosdókagylók cserélhető alja, ötféle választható színben, és a műanyag kiegészítők (tartály és szappantartó), szintén ötféle színben, melyek pontosan illeszkednek a mosdó sarkaiba. Világosan meghatározott helyük van itt, így természetes geometriai kompozíciót alkotnak. A szappantartó / tartály színei igény szerint kombinálhatóak a cserélhető alj színeivel. A BathGallery koncepció így szabadon, az egyedi ízlés alapján alakítható, és átgondolt kialakításának köszönhetően a siker minden esetben garantált.

A lehetséges összeállításokról, a kádak különböző típusú burkolatairól és a mosdókagylókról bővebben a www.bathgallery.cz oldalon tájékozódhat.