Youtube Instagram

Csaptelepek

10° Free black fekete állózuhany termosztátos csapteleppel és zuhanyelemekkel

10° Free black állózuhany termosztátos csapteleppel és zuhanyelemekkel

TD F 091.20/150
A fürdővíz állandó hőmérsékletéért. Azonnal kiegyenlíti a csőrendszer nyomásszintjének ingadozását, és így biztosítja a beállított hőfokú víz állandó ellátását. Próbálja ki a termosztatikus csaptelepet, melynek Ön sem fog tudni ellenállni. A fekete, matt felületkezeléssel ellátott, fekete zuhanyoszlop azonnal felkelti a figyelmet, fürdőszobáját pedig a luxus magasabb szintjére emeli.


Termosztátos Család

A termosztatikus csaptelepek okos megoldások egy modern fürdőszobába. A termosztatikus csaptelep önállóan keveri a hideg- és melegvizet, és így kiküszöböli a hirtelen leforrázás, illetve a hideg víz kellemetlen érzésének veszélyét. Felejtse el a hosszas hőmérséklet-szabályozást: állítsa be a víz ideális hőfokát egy pillanat alatt víz- és energiatakarékos módon! Állítsa be a kellemes, állandó 37-38°C hőfokú fürdővizet, és élvezze az igazi kényelmet. A 10° Free fekete széria a vezérlőkar sima felületének kialakításában jeleskedik, a fekete koncepció pedig azonnal felkelti a figyelmet.

Technikai információk

  • hőoszlop magassága: rugalmas - 86 - 133,5 cm közötti tartományban állítható
  • Vízkiállás: 150 mm
  • Termékszín: matt fekete
  • Kartus: termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására
  • Dizájn: termosztátos, hőmérséklet-szabályozás a bal oldalon - CoolFeel
  • kivitelezés: rögzített zuhanyfej 25 cm-es négyzet alakú; kézi zuhanyfej - 3 funkcióval rendelkezik, a rögzített zuhanyfej oldalsó irányba is fordítható
  • Garancia a csaptelepre: 5 év
  • Megfelelő: minden zuhanysarokhoz

A fürdőszoba átfogó rendezettségének és kivitelezésben való összhangjának biztosításához javasoljuk a 10° Free black csaptelepek többi 10° széria, valamint egyéb RAVAK termékekkel való kiegészítését. Külső tisztításra a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát javasoljuk.

Javasoljuk, hogy a vízkőlerakódás elkerülése érdekében a hőmérséklet-szabályozót időről időre (a vízkeménység függvényében) állítsa a maximális határértékekre.

5 év garanciaKoncepciókTávköz 150 mmAirEasyClean (zuhanyfej)RAVAK Cleaner ChromeÁllandó hőmérsékletFastReactionVédelem a leforrázás ellenCoolFeelTakarékosságFém kivitelezés
10° Free black fekete állózuhany termosztátos csapteleppel és zuhanyelemekkel

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X070160 TD F 091.20/150 10° Free black Termosztátos zuhanyoszlop 167 323 212 500 10

Az árak forintban értendők.

Letöltések